top of page
brooke-lark-cqOZcjOOmRw-unsplash.jpg

Marketing Stage

Over ons

Nestia Hospitality Group staat voor een warme en huiselijke omgeving. In onze dagelijkse activiteiten willen we een veilig nest creëren met sterk leiderschap dat getalenteerd personeel aanmoedigt en aanspreekt. 

 

Ons ervaren en hands-on team begeleidt en coacht elke General Manager en het senior team van verschillende hotels op dagelijkse basis en implementeert best practices op elk niveau van het bedrijf.

 

Tijdens je stage bij Nestia Group ontdek je de wondere wereld van digitale marketing waarbij je communicatieve én creatieve skills meer dan van pas zullen komen. 

 

Competenties

We zijn opzoek naar een all-round profiel in de digitale marketing.

Je beschikt over een brede set communicatieve vaardigheden, waar je zowel schriftelijk als mondeling in uitblinkt. Jouw interesse in online marketing en communicatie kent geen grenzen.

Uit een tekst haal je de fouten, in een zin vind je in een oogopslag de ontbrekende leestekens.

Je bent on top of Instagram, TikTok en Facebook en weet als geen ander teksten te vertalen naar het Frans & Engels.

Ook grafisch ben je sterk. Zo kan je met twee vingers in de neus foto’s en filmpjes editen en schud je de coolste visuals uit je mouw. Je bent dan ook in het bezit van de Adobe essentials (Lightroom, Premiere Pro, InDesign, Photoshop,…). 

 

Wat we bieden

We kunnen het niet anders zeggen dan "een heel leerrijke stageperiode". Samen met ons werk je aan digitale campagnes (fotoshoots, e-mail marketing, Instagram, etc.), printcampagnes (flyers, brochures, gadgets,…) en nog zoveel meer.

 

Let's work together!

Send us your information and we will get back to you as soon as possible!

Thanks for submitting!

We will get back to you as soon as possible

bottom of page