Ben je op zoek naar een spannend groepsevenement om te delen? Verken de regio’s van Spa en Han-sur-Lesse op mountainbikes. Ons Cycle Trip Package omvat één overnachting in het Mercure Hotel in Han-sur-Lesse en één overnachting in het Radisson Blu Balmoral in Spa. Je krijgt een veilige plek om je fiets te parkeren en de mogelijkheid om hem ter plaatse schoon te maken voordat je aan je avontuur begint. Dit pakket is beschikbaar vanaf 149 euro per persoon.

Het omvat ook ontbijt en diner, ofwel in het Mercure of in het Radisson Blu Balmoral, afhankelijk van de tour die je kiest. Je kunt gebruik maken van de faciliteiten van de hotels, zoals het zwembad of de fitness ruimte. Om deze ervaring nog aangenamer te maken, bieden we een late uitcheck aan voor degenen die dat wensen.

Door deze twee bestemmingen te combineren in een fietsarrangement, kun je de natuurlijke wonderen van Han-sur-Lesse ervaren en de therapeutische aantrekkingskracht van Spa, waardoor je een memorabele en diverse verkenningstocht door het Belgische platteland krijgt.

Ben je van plan een reis voor een groep te organiseren? Laat het ons weten via het formulier en we nemen contact met je op:

JULLIE TWEE DAGEN PACKAGE VOOR TWEE PERSONEN

VANAF 149 EURO/PAAR*

Een overnachting bij Radisson Blu Balmoral in Spa en één bij Mercure in Han-sur-lesse.

ETEN

Ontbijtbuffet inbegrepen, evenals een diner met een wijnselectie.

WELLNESS

Toegang tot de gym en wellness tijdens jullie verblijf.

VEILIGE GRATIS PARKEERGELEGENHEID VOOR FIETSEN EN AUTO’S

Mogelijkheid om fietsen te wassen.

LAAT UITCHECKEN TOT 17.00 UUR

BOEK NU UW REIS