Welkom

Wij zijn Nestia.

In dit cookiebeleid leggen we uit welke informatie we kunnen verzamelen via onze website met behulp van cookies en hoe we deze gebruiken om onze diensten te verbeteren.

Door onze website te gebruiken, stemt u in met ons gebruik van cookies.

Algemeen

Hieronder leggen we zo duidelijk mogelijk uit welke persoonlijke gegevens we verzamelen, wat we ermee zullen doen, hoelang we ze bewaren, hoe we ze beveiligen en wat uw rechten zijn.

We verzamelen deze gegevens via de volgende methodes: als u onze websites bezoekt, informatie opvraagt over de aankoop van een onroerend goed, informatie ontvangt, een optie neemt op een eigendom of de eigendom koopt, de mogelijke afwerkingen van de nieuw verworven eigendom kiest, ons een beheersmandaat toevertrouwt, deelneemt aan evenementen, solliciteert voor een job bij Nestia, met ons samenwerkt, met ons communiceert, contact met ons opneemt via sociale media, deelneemt aan wedstrijden, verblijft in één van onze hotels, parkeert in één van onze parkeergarages, of één van onze apps gebruikt.

Bij het verkrijgen van deze persoonlijke informatie wordt u hierover ingelicht en communiceren we ook wie verantwoordelijk is.

Cookies

Een ‘cookie’ is een klein gegevensbestand dat tijdelijk op uw computer of mobiele apparaat wordt geplaatst door een webpagina wanneer u een website bezoekt. Een cookie stelt ons in staat om te identificeren welk apparaat u gebruikt om onze website te bezoeken, zonder ons toegang te geven tot uw eigen persoonlijke gegevens.

Cookies kunnen eenvoudig worden verwijderd via de instellingen van uw browser. U kunt de instellingen in uw browser ook aanpassen zodat cookies altijd geweigerd worden. Dit kan echter het gebruik van onze website belemmeren of de toegang tot bepaalde functies onmogelijk maken.

Soorten cookies

3.1. Analytisch

Cookies stellen ons in staat om een algemene analyse uit te voeren van het gebruik van onze website. Hierdoor krijgen we dankzij anonieme statistieken een overzicht van hoe vaak en hoelang onze webpagina’s worden bezocht. Op die manier kunnen we onze website optimaliseren.

Google Analytics. Deze cookie verloopt na elke sessie. (https://policies.google.com/privacy)

Bing. (https://privacy.microsoft.com/nl-nl/privacystatement)

Youtube. Deze cookie verloopt na elke sessie. (https://policies.google.com/privacy)

3.2. Marketing

Deze cookies maken het mogelijk om gerichte advertenties te tonen aan geïnteresseerde partijen voor marketingdoeleinden:

Facebook. Deze cookie verloopt na een periode van 3 maanden. (https://www.facebook.com/policy.php)

LinkedIn. (https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy)

Google Analytics. Deze cookie verloopt na elke sessie. (https://policies.google.com/privacy)

Bing. (https://privacy.microsoft.com/nl-nl/privacystatement)

3.3. Sociale media 

Deze cookies stellen ons in staat apps van sociale-mediasites op onze website te integreren. Sociale-mediasites kunnen gegevens verzamelen via onderstaande sociale netwerken:

Facebook. Deze cookie verloopt na een periode van 3 maanden. (https://www.facebook.com/policy.php)

LinkedIn. (https://www.linkedin.com/legal/privacy-policy)

Website navigatie – gebruik van apps – cookies

We maken een onderscheid tussen functionele en niet-functionele cookies. Als u doorgaat met het browsen op onze website, stemt u in met functionele cookies. Die zijn bedoeld om websites correct te laten functioneren. We vragen wel uw toestemming voor het gebruik van niet-functionele cookies. U kunt altijd uw toestemming intrekken zonder dat dit de rechtmatigheid van de verwerking vóór de intrekking beïnvloedt. Hierdoor kunnen wij en derden uw zoekgedrag op onze websites volgen. Zo kunnen we zien wanneer u ons bezoekt, hoelang u blijft, wat u bekijkt, waarop u klikt en ook via welke advertentie u op onze websites bent terecht gekomen. We doen dit om onze e-mails aan te passen als we u al kennen, om u gemakkelijker het product te laten vinden dat u interesseert en om onze advertenties te tonen aan u op websites van derden die voor u interessant kunnen zijn. Met uw IP-adres kunnen we u gemakkelijk herkennen als u in het verleden contact met ons heeft opgenomen.

Naast onze eigen cookies gebruiken we cookies van bedrijven zoals YouTube, Google, Facebook en andere partners. Sommige cookies worden gebruikt om partners te belonen voor hun inspanningen om u naar ons te leiden, terwijl andere worden gebruikt voor retargeting-doeleinden: het tonen van advertenties op andere websites, zelfs als u onze website al hebt verlaten.

U kunt cookies altijd zelf verwijderen in uw browsers. Hoe u dat doet, wordt hier uitgelegd:

– Chrome

– Firefox

– Internet Explorer

– Edge

– Safari (iOS)

– Safari (macOS)

Cookies worden niet langer opgeslagen dan dat strikt noodzakelijk is om de doelen te bereiken waarvoor uw gegevens worden verzameld. Uw gegevens worden niet langer dan een jaar bewaard als er geen overeenkomst met u werd afgesloten.

De verzamelde gegevens worden verwerkt door onze marketingleveranciers.

U heeft steeds het recht om (a) toegang te vragen tot uw persoonsgegevens, (b) correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen, (c) beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens te vragen, of (d) bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. U heeft ook het recht om uw persoonsgegevens in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te verkrijgen. U kunt een klacht indienen bij de toezichthoudende autoriteit (in België, de Gegevensbeschermingsautoriteit, https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be).

U kunt deze rechten uitoefenen door een e-mail te sturen naar info@nestiahospitality.com.

De verantwoordelijke is Nestia Hospitality Group, met maatschappelijke zetel te Gent, Pieter Brueghellaan 1, ingeschreven bij de BCE onder het nummer BE0508.774.007. U kunt ons altijd bereiken via info@nestiahospitality.com.

 Nieuwsbrieven – e-mails

Als u nieuwsbrieven of e-mails van ons ontvangt, is dit om u te informeren over de projecten waarover u informatie heeft opgevraagd of over vergelijkbare producten. U heeft ons uw toestemming gegeven door zelf het vakje aan te vinken waarin staat dat u de nieuwsbrief en de promoties per e-mail wilt ontvangen. U kunt zich natuurlijk op elk moment afmelden door onderaan in één van onze nieuwsbrieven te klikken op ‘uitschrijven’ of door ons een e-mail te sturen naar info@nestiahospitality.com. U heeft steeds het recht om uw toestemming in te trekken, maar dit heeft geen invloed op de rechtmatigheid van de verwerking die vóór de intrekking is uitgevoerd.

Uw naam, e-mailadres, taal en postcode zijn persoonlijke gegevens die we doorgaans van u hebben ontvangen. Als u er echter voor hebt gekozen om u via een sociaalmediakanaal aan te melden, dan hebben we deze gegevens via sociale media ontvangen. We raden u daarom aan het privacybeleid van het socialemediakanaal dat u gebruikt te lezen en aan te geven welke gegevens zij mogen doorgeven aan derden zoals wij, en voor welke soort verwerking. Als u het socialemediakanaal geen toestemming hebt gegeven om uw gegevens door te geven aan hun parnters, dan zullen we opnieuw om uw toestemming vragen.

We verzamelen ook informatie over wat u al heeft ontvangen, of u het heeft geopend, of u op één van de links heeft geklikt, en andere metadata. We zullen dit in de toekomst uitbreiden met wat technisch mogelijk is. Deze gegevens worden opgeslagen bij e-mailserviceproviders (e-mailsoftwareproviders). We kunnen ook uw gegevens overdragen aan derden (inclusief overheidsinstanties) als we hiertoe wettelijk verplicht zijn of op basis van gerechtelijke beslissingen. Als u zich abonneert op onze nieuwsbrief, zullen we ook uw naam, e-mailadres, postcode en interesses doorgeven aan partners die vergelijkbare producten aanbieden, zodat ze u ook nuttige informatie kunnen verstrekken. U heeft altijd het recht om (a) toegang te vragen tot uw persoonsgegevens, (b) correctie of verwijdering van uw persoonsgegevens te vragen, (c) beperking van de verwerking van uw persoonsgegevens te vragen, of (d) bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens. U heeft ook het recht om uw persoonsgegevens in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te verkrijgen. U kunt een klacht indienen bij de toezichthoudende autoriteit (in België, de Gegevensbeschermingsautoriteit, https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be).

U kunt deze rechten uitoefenen door een e-mail te sturen naar info@nestiahospitality.com.

We zullen doorgaan met het sturen van e-mails totdat u aangeeft, door u af te melden, dat u niets meer wilt ontvangen. Het idee om onroerend goed te kopen als tweede huis of investering spreekt veel mensen aan en kan vaak pas na 5 of 10 jaar concreet worden. Daarom bewaren we uw gegevens gedurende 5 jaar na uw laatste contact met ons bedrijf.

De verantwoordelijke is Unibricks Vastgoed CVBA Invest, met maatschappelijke zetel te Gent, Pieter Brueghellaan 1, ingeschreven bij de BCE onder het nummer BE0508.774.007. U kunt ons altijd bereiken via info@nestiahospitality.com.

Solliciteren 

Geweldig dat je overweegt te solliciteren voor een functie bij ons. We zullen natuurlijk je cv en gerelateerde correspondentie opslaan, evenals aantekeningen van wat je ons hebt verteld tijdens eventuele gesprekken. We vragen om je toestemming op het moment dat je je cv via de websites verzendt. Natuurlijk kan je op elk moment je toestemming intrekken, zonder afbreuk te doen aan de rechtmatigheid van de verwerking op basis van de toestemming vóór de intrekking.

Je hebt steeds het recht om (a) toegang te vragen tot uw persoonsgegevens, (b) correctie of verwijdering van je persoonsgegevens te vragen, (c) beperking van de verwerking van je persoonsgegevens te vragen, of (d) bezwaar te maken tegen de verwerking van je persoonsgegevens. Je hebt ook het recht om je persoonsgegevens in een gestructureerde, gangbare en machinaal leesbare vorm te verkrijgen. Je kunt een klacht indienen bij de toezichthoudende autoriteit (in België, de Gegevensbeschermingsautoriteit, https://www.gegevensbeschermingsautoriteit.be).

Je kunt deze rechten uitoefenen door een e-mail te sturen naar info@nestiahospitality.com.

We zullen ook je sollicitatie en de verkregen informatie in het proces doorgeven aan partners, mocht blijken dat je profiel mogelijk beter bij hen past. Gegevensverwerking gebeurt via onze CRM-systeemleverancier. We kunnen ook je gegevens overdragen aan derden (inclusief overheidsinstanties), als we daartoe verplicht zijn op basis van wettelijke bepalingen of gerechtelijke beslissingen, of als dit nodig is voor de uitvoering van de overeenkomst. We bewaren je gegevens gedurende 3 jaar in een wervingsreserve. De verantwoordelijke partij is Unibricks Vastgoed CVBA Invest met maatschappelijke zetel te Gent, Pieter Brueghellaan 1, ingeschreven in de KBO onder nummer BE0508.774.007