Ontdek het uitzonderlijke welzijn in DAO Luik: een kuuroord van topkwaliteit voor iedereen

Welkom bij DAO Luik, een oase van rust in het hart van de stad. De wellnessruimte, ondergebracht in Hôtel Van der Valk Sélys, biedt een uitzonderlijke wellnesservaring die voor iedereen toegankelijk is.

Een scala aan verfijnde treatments

Het toegewijde team van DAO Luik verkent een uitgelezen palet aan behandelingen die zijn ontworpen om de zintuigen te verwennen en de geest te verjongen, en biedt een onvergetelijke wellnesservaring die diepe ontspanning bevordert en het lichaam revitaliseert.

De voordelen van het kuuroord 

Bezoekers worden ondergedompeld in een exclusieve spa-ervaring. De kalmerende elementen van het water en de wellnessfaciliteiten zijn zorgvuldig ontworpen om de bloedsomloop effectief te stimuleren, spierspanning te verlichten en diepe ontspanning teweeg te brengen. De hydrotherapie, jacuzzi, sauna en hammam, als ontspanningsmiddelen, werken samen om zowel fysieke als mentale voordelen te bieden, waardoor een meeslepende ervaring wordt gecreëerd die bevorderlijk is voor de volledige verjonging van lichaam en geest.

Gepersonaliseerde massages

 Massages door gekwalificeerde professionals nodigen uit tot een zintuiglijke reis. Een verscheidenheid aan technieken, afgestemd op individuele behoeften, stimuleert spierontspanning, stressvermindering en het opnieuw in balans brengen van de energieniveaus. Je wordt meegesleurd door de rustgevende kracht van aanraking.

Prive-kamers op maat

Privéruimtes, zoals het Experience Bath en de Floatroom, bieden bezoekers unieke momenten van diepe ontspanning. Een meeslepende ervaring waarbij water, essentiële oliën en specifieke technieken worden gecombineerd voor een volledig gevoel van welzijn.

Toegankelijk voor iedereen

Met z’n tweeën, met vrienden of alleen, DAO Luik biedt een oase van welzijn voor alle liefhebbers van ontspanning. De Spa-ervaring in Hôtel Van der Valk Sélys is een uitnodiging tot volledige ontspanning, waar elke behandeling is ontworpen om zowel fysiek als mentaal evenwicht te scheppen.