We bieden vergaderzalen in vier hotels in België, elk met zijn eigen voordelen en faciliteiten. Onze vergaderzalen kunnen 2 tot 250 personen ontvangen, afhankelijk van het gekozen hotel.

We bieden een verscheidenheid aan arrangementen, accommodatie, catering, het organiseren van activiteiten, en nog veel meer opties.

We zijn toegewijd om u te begeleiden van A tot Z bij het organiseren van uw B2B-evenement om er een onvergetelijke ervaring van te maken.

MERCURE HAN-SUR-LESSE

Vergaderzalen

Het hotel beschikt over 4 aanpasbare vergaderzalen voor 2 tot 200 personen. De zalen variëren in grootte van 29 tot 144 m2.

Ze zijn allemaal volledig uitgerust met wifi, een projector via ClickShare of HDMI, een whiteboard, airconditioning, natuurlijk licht en audioapparatuur.

MEER INFORMATIE

RADISSON BLU BALMORAL SPA

Vergaderzalen

Ons Radisson Blu Balmoral Hotel in Spa is een oase van rust gelegen in de Ardennen. Het hotel biedt 106 kamers en 6 goed uitgeruste en aanpasbare vergaderzalen. De zalen kunnen tot 250 personen ontvangen.

Een wellnessruimte is ook beschikbaar voor gasten, wat zorgt voor een uniek en compleet verblijf.

MEER INFORMATIE

RADISSON CITY CENTER LIÈGE

Vergaderzalen

Dankzij de centrale ligging en een vergaderzaal van 30m2 voor maximaal 40 personen, is het Radisson City Center in Luik de ideale plek in de stad.

Het is gelegen in het hart van de stad en dicht bij verschillende voorzieningen die Luik te bieden heeft.

MEER INFORMATIE

IBIS BUDGET BRUGES-JABBEKE

Vergaderzalen

Het hotel beschikt over een vergaderzaal voor maximaal 75 personen. De zaal is 75 m2 groot en kan worden verdeeld in twee aparte zalen.

Ze zijn volledig uitgerust met wifi, een projector via ClickShare of HDMI, een whiteboard, airconditioning, natuurlijk licht en audioapparatuur.

MEER INFORMATIE