Baliehof in Jabbeke: Een Belgisch kaasavontuur om te delen

Geniet van de Belgische kaasuitmuntendheid

Duik in de heerlijke wereld van de Baliehof-boerderij, een uitzonderlijke Belgische kaasonderneming. De Gepassioneerde Callemeyns familie heeft een eenvoudige melkveeboerderij omgetoverd tot een must-visit bestemming voor kaasliefhebbers. Bekroond met drie medailles op de World Cheese Awards, is hun vakmanschap een nationale trots.

Waarom een bezoek brengen aan de Baliehof-melkveeboerderij?

Verken een scala aan verfijnde smaken, variërend van bekroonde kazen tot romige yoghurt, boter en smakelijk ijs. Elk Baliehof-product is het resultaat van een zuiveltraditie doorgegeven met onwankelbare passie.

Verdiep je in het boeiende verhaal van het begin van dit zuivelavontuur door de kunst van het ambachtelijk botermaken te ontdekken. Alles begon hier met respect voor oude methoden, wat leidde tot de ontwikkeling van een gevarieerd assortiment van hoogwaardige zuivelproducten.

In het hart van deze unieke ervaring staat de familie Callemeyn, pioniers die hun passie volgden om een bloeiend bedrijf te creëren. Elk familielid speelt een cruciale rol in dit zuivelavontuur, waarbij ze hun vakmanschap en betrokkenheid op elke stap van het proces inbrengen.

Bij Baliehof is de passie voor kaas een familiaal erfgoed dat van generatie op generatie wordt doorgegeven. De Callemeyns zijn niet alleen kaasproducenten, maar toegewijde ambachtslieden die hun liefde voor zuiveldelicatessen met de wereld willen delen.

Elk bezoek aan de Baliehof-melkveeboerderij is een gelegenheid om in een rijke geschiedenis te duiken, uitzonderlijke zuivelproducten te proeven en de familie te ontmoeten. Het is een meeslepende ervaring waar elke hap het verhaal vertelt van een traditie die met passie wordt voortgezet. Of je nu een kaasliefhebber bent, gepassioneerd bent door zuivelproducten, of gewoon nieuwsgierig bent om achter de schermen te kijken, deze ervaring belooft een onvergetelijk culinair avontuur.

Ontdek het kaasproces

Verken het kaasproductieproces, van melkverwerking tot rijping. Ontdek wat Baliehof-kaas uniek maakt.

Ervaar ook de boerenmarkt en koop rechtstreeks verse producten van de Baliehof-melkveeboerderij. Geniet van de mogelijkheid om met de familie Callemeyn te praten en ontdek de geheimen achter elk product.