Klein Strand: De ultieme zomerse oase, op steenworp afstand van ons Ibis Budget Jabbeke hotel

Gelegen vlakbij onze comfortabele bestemming, het Ibis Budget Jabbeke hotel, is Klein Strand de perfecte zomerse ontsnapping. Ondergedompeld in een betoverend landschap, biedt deze plek veel meer dan alleen een strand en een groot meer. Het is een bestemming waar ontspanning, sport en entertainment samenkomen om elke bezoeker een onvergetelijke ervaring te bieden.

Verfrissend water en opwindende glijbanen

Duik in een opwindend wateravontuur met een verfrissende duik in het meer, voorzien van een complex van waterglijbanen. Elke week controleert een toegewijd team het water om een uitzonderlijke kwaliteit te waarborgen. De kleintjes kunnen veilig spelen in het speciale pierenbad, waardoor plezier er plezier is voor jong en oud.

Diversiteit aan sport en entertainment

Voor liefhebbers van watersport biedt de waterskiclub boeiende sessies aan. Snelheidsfanaten kunnen de omgeving verkennen door fietsen of karts te huren. Het strand, een oneindig speelveld, verwelkomt volleybalwedstrijden, zandkasteelconstructies en nog veel meer. Petanque, waterfietsen en flyboarden voegen adrenaline toe aan deze veelzijdige ontsnapping.

Voorzieningen met comfort

Bij Klein Strand komen gemak en plezier samen. Kluisjes zijn beschikbaar om de persoonlijke spullen van bezoekers veilig op te bergen. Ons Ibis Budget Jabbeke hotel, gelegen aan de rand van het strand, biedt een bevoorrecht uitzicht op de faciliteiten. Het is de perfecte combinatie van comfort en plezier.

Familie- en vriendelijke bestemming

Klein Strand onderscheidt zich door zijn familiale en vriendelijke karakter. Kinderen kunnen zich storten in wateravonturen en strandspelletjes, terwijl vriendengroepen kunnen genieten van sportieve activiteiten en regelmatig georganiseerde evenementen. Iedereen vindt hier wat wils, waardoor deze bestemming een must is voor gezinnen, vriendengroepen en alle liefhebbers van zomerse ontspanning.

Kortom, Klein Strand biedt een complete ontsnapping waar frisse lucht, diverse activiteiten en warme gastvrijheid samen een onvergetelijke ervaring creëren.