PERSBERICHT

FEBRUARI 2024

Na een renovatie van € 500.000 staat het Radisson Blu Balmoral Spa klaar om zijn gasten te verwelkomen in alle luxe van een viersterrenhotel

Spa – Radisson Blu Balmoral Spa is verheugd de heropening aan te kondigen op 1 maart 2024, na maanden van sluiting vanwege renovaties en essentiële verbeteringen. Het hotel is vastbesloten zijn positie te bevestigen richting uitmuntendheid en de significante veranderingen te delen die zijn doorgevoerd.

De beslissing werd genomen na een grondige inspectie van de brandveiligheidsvoorschriften en het nemen van doortastende maatregelen om aan de hoogste normen te voldoen. Er is meer dan € 500.000 geïnvesteerd in deze transformatie. De geïdentificeerde problemen zijn snel opgelost. Uitgebreide renovatiewerkzaamheden zijn uitgevoerd om de veiligheid van gasten personeel te waarborgen.

Het hotel heeft de gelegenheid aangegrepen om verschillende renovatiewerkzaamheden uit te voeren en biedt kamers evenals een volledig gerestaureerd zwembadgedeelte. De wellnesservaring is nu beschikbaar voor iedereen, met gratis toegang tot de faciliteiten, zelfs voor niet-gasten. Het is een uitnodiging tot ontspanning, waar iedereen zich kan laten verwennen.

Het hotel is ook trots om zijn nieuwe team van toegewijde professionals te presenteren ervaring, evenals het nieuwe restaurant, een project dat nog geheim wordt gehouden.

Radisson Blu Balmoral Spa biedt een SPECIALE AANBIEDING voor zakelijke klanten. GRATIS gebruik van vergaderruimtes, zwembad en wellnessfaciliteiten voor bedrijven die ‘s nachts in het hotel verblijven. Deze promotie is geldig tot 30 juni 2024.

De gunstige ligging van het hotel, de diversiteit aan diensten en het uitgebreide aanbod van beschikbare kamers maken het ongetwijfeld tot een eerste keuze voor bedrijven. Deze voordelen hebben voortdurend de interesse gewekt van de zakenwereld, wat het hotel heeft aangemoedigd om haar dankbaarheid aan haar klanten te uiten.

Als Burgemeester van de Stad Spa verheug ik me op de heropening van een hotel dat de bezoekers van onze prachtige thermale stad in de beste omstandigheden kan ontvangen. Ik wil de teams van Radisson Balmoral Spa feliciteren met hun kwalitatieve werk.”  Sophie Delettre – Burgemeester van Spa

Het was een grote uitdaging en de werkperiode was intens, maar het team van Radisson Blu Balmoral Spa heeft de uitdaging aangenomen en haar toewijding aan haar klanten bevestigd.

Met vriendelijke groet,